top of page

zo 26 dec

|

Brugge

Winterwandeling in Brugge

De kleuren, bruggen en vesten van Brugge met aansluitend Wintergloed voor de liefhebbers.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Winterwandeling in Brugge
Winterwandeling in Brugge

Tijd en locatie

26 dec 2021, 10:00 – 15:05 CET

Brugge, Brugge, België

Over het evenement

Langs de rand van de mooie historische binnenstad beroeren ons mooie, kleuren, bruggen en vesten. We wandelen een rondje langs groene paadjes, over water en door kleine straatjes. We laten ons imponeren door verrassend grote gevelkunstwerken en genieten samen van een middagmaal. (Maak uw keuze aub in de opmerkingen, anders kunnen wij voor u geen plaats reserveren!)

CST wordt gevraag in het restaurant!

Keuze uit: Lasagne Bolognaise €15 Huisgemaakte garnaalkroketten met garnituur €15 Vegetarische schotel van de chef €17,5 Gekruide varkensribbetjes, sla en verse frietjes €20

Zodra we tussen 15u en 16u terug zijn op de startplaats, kunnen de liefhebbers gemakkelijk te voet (10 min.) naar het centrum om er de kerstmarkt te bezoeken, nog wat nieuwjaarsgeschenkjes te kopen, de schaatsbaan uit te proberen of het lichtparcour te volgen, een heerlijk slenterparcours doorheen de historische binnenstad vol sfeerverlichting en kerstdecoratie. Wintergloed omarmt je en verwarmt je. Ben jij er ook bij?

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 22/12.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Brugge- vrouw

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Brugge- man

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page