top of page

Hoe kan je deelnemen aan de activiteiten ?

Moet ik een lid zijn om deel te nemen aan de activiteiten van Sportieve Singles?

Wij vragen geen lidgeld en houden het zo toegankelijk mogelijk. Iedereen is welkom bij ons. Zo motiveren wij iedereen maximaal om het huis buiten te komen, deel te nemen aan activiteiten en nieuwe mensen te ontmoeten in het echte leven.

Geheel in lijn van onze filosofie om onze events zo toegankelijk mogelijk te maken, verdelen wij voortaan de vaste werkingskosten van onze vereniging zoals bijvoorbeeld boekhouding, website, promotie, verzekeringen, vrijwilligersvergoeding over alle activiteiten heen van een lopend jaar. Per activiteit komen daar dan nog enkel de variabele kosten van de activiteit zelf.

Hoe schrijf ik mij in voor de activiteiten?

De enige wat je moet is een activiteit kiezen op de volgende webpagina: www.sportievesingles.be/kalender.

De registraties openen telkens 2 a 3 weken vooraf. Wij organiseren regelmatig activiteiten per leeftijdscategorie voor vrijgezellen zodat je meer potentiële partners kan ontmoeten in uw leeftijdscategorie. Kies dus aub de juiste leeftijdscategorie bij inschrijving!

De registratie wordt afgesloten 4 dagen voor de aanvang van een activiteit. Daarna kan je niet meer inschrijven en ook niet meer annuleren! Wij hebben dan al immers jouw plaats geserveerd. Je kan altijd onze annuleringsvoorwaarden nalezen op deze link: Algemene voorwaarden | Sportieve Singles vzw

Inschrijving en betaling verloopt altijd via www.sportievesingles.be/kalender.

Dat zijn de stappen om je te registreren voor een activiteit:

  • Je gaat naar onze kalender pagina.

  • Je klikt op MEER INFORMATIE,  selecteert aantal ticketjes en klikt op UITCHECKEN

  • Je vult de gegevens in en klikt op DOORGAAN. De geboortedatum wordt in volgende formaat ingevuld (maand/dag/jaar).

  • Je wordt doorgestuurd naar de betalingspagina waar je kan betalen met bancontact. Merk op, het is niet mogelijk om te betalen via overschrijving. 

  • Na betaling ontvang je een automatisch bevestigingsmail met alle nodige informatie. Heb je deze e-mail niet ontvangen, dan is jouw betaling niet gelukt.

Dat is het!

 

Annulatie van een activiteit. 

Annuleren kan tot 4 dagen voor de activiteit, tenzij anders aangegeven bij de omschrijving van de activiteit. Bijvoorbeeld: activiteit staat gepland op 26 september, de laatste dag om te annuleren is dan 22 september. Bij tijdige annulatie betalen wij u het bedrag integraal terug minus 1 EUR voor de online transactie kost. Na deze termijn, betalen wij niet meer terug.

Alleen tijdige annulaties worden aanvaard. Er worden geen andere annulaties aanvaard door ziekte, door positief testen op corona of door verplichte quarantaine.

Annuleren kan alleen via e-mail naar sportievesingles@hotmail.com

Ben ik verzekerd tijdens de sportactiviteiten?

Sportieve Singles heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, wel voor de vrijwilligers die de activiteiten begeleiden. Wij hebben wel een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien Sportieve Singles aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden.

In welke regio worden activiteiten georganiseerd? 

Activiteiten gaan door in volgende steden: Oudenaarde, Gent, Aalst, regio Waasland, Kortrijk, Brugge, AntwerpenPajottenland, Hageland. Uiteraard zijn mensen uit andere regio’s van harte welkom.

bottom of page