Referenties 

Onze klanten getuigen

"Dag Irina, Ik wil je bedanken voor de mooie momenten bij Active Cupids! Alle activiteiten, één voor één super! Op een dag werd de groep Acive Cupids het leven ingeblazen! Daar leerde ik xxx kennen! Mijn grote liefde! Irina Bedankt! Het was fijn! Tot hoors!

Johan"

"Dag Irina, 

Bij een activiteit van Active cupids heb ik begin februari een leuke man leren kennen. We zijn ondertussen een koppel geworden en we zijn heel gelukkig met elkaar! 

Veel succes nog met je organisatie en activiteiten! Keep up the good work!

Vele groeten, 

Mary-Ann"

"Dag Irina,
Leuk dat je terug kan starten met de activiteiten.
Tijdens één van jouw activiteiten ( bezoek aan de opera van Gent ) heb ik een leuke vrouw leren kennen. We zijn nu een koppel.
Ik wil jou bedanken voor jouw fantastisch initiatief om regelmatig iets te organiseren waarbij singles nieuwe mensen ontmoeten.
Veel succes
Groetjes
Dirk"


"Hi Irina
Door de meldingen van gevormde koppels, je waarschijnlijk al hebt afgevraagd (of niet 😊) waarom ik niet meer aanwezig ben op de activiteiten van active cupids toch maar een mailtje gestuurd.
Sinds de Gin tasting van 10 mei 2019 in Gent ben ik een koppel met N die ik al op een vorige activiteit had leren kennen. Voorlopig gaat alles zeer goed en zijn we zeer gelukkig met elkaar. Enige spijtige is dat ik nu niet meer kan mee doen aan de toch wel leuke activiteiten van active cupids.
Groetjes
Hans"

"Ik ben sinds gisteren van straat😉. Via een meisje dat ik leerde kennen op wandeling. Een vriendin van haar. Dus eigenlijk via active cupids heb ik haar gevonden, niet rechtstreeks, maar toch...En het zit super goed, ik ben gelukkig. Nogmaals heel erg bedankt! Je hebt een mooi initiatief met uw bedrijfje! Proficiat!

B.D."

"A... en ik zijn inderdaad een koppel. Na 2 maand kunnen we zeggen dat we steeds dichter en dichter bij elkaar komen en dat het echt goed zit tussen ons. Jullie formule waarbij we anderen leerden kennen op een ongedwongen manier via leuke activiteiten is naar ons aanvoelen de ideale formule. Single vrienden en vriendinnen vroegen al naar jullie organisatie. Hebben we warm aanbevolen!

Groeten.

B & A"

 

"Ik wou je nog even bedanken voor de organisatie gisteren, het was een leuke avond!
Groeten,
Tom"

“Hallo Irina, bij deze kan ik je melden dat die ene keer op de wijndegustatie direct een schot in de roos was. Dus heb ik een relatie nu. Alvast bedankt, via uw organisatie leerde ik ze kennen.

Koen"

 “Beste Irina na meerdere toffe activiteiten door jou vlekkeloos georganiseerd kwam ik in contact tijdens bezoek aan Belfort Gent met een volledige gelijkgestemde ziel C.V. Ook uit mijn eigen regio. We hebben heel veel gepraat samen misschien zelfs tot ergernis van andere deelnemers? Daarna zijn we nog iets gaan eten op de terugweg naar West-Vlaanderen

En er was al een zeer goede basis. We spraken verder af en de vonk sloeg bij allebei helemaal over. Wij zijn je heel erg dankbaar dat je dit soort activiteiten inricht op jouw perfecte manier en ons zo samenbracht.

Nogmaals hartelijk dank je wel, Active Cupids!

Lieve groetjes, G.V. en C.V.”

"Dag Irina,

Dankjewel voor de organisatie van deze chocoladetasting.  Het was een leerrijke proeverij met een geweldige uiteenzetting !  Dit was veel meer dan alleen wat chocolade proeven en uitleg krijgen over de chocolade.  Toen we bijna aan het einde van het event waren begon die mevrouw haar kennis te delen over voeding in het algemeen en de invloed ervan op onze gezondheid.  Misschien wel een goed idee voor een volgende uiteenzetting ?  Ik heb al heel wat tastings, voordrachten en uiteenzettingen meegemaakt, maar deze was met dank aan het bedrijf en zijn gastvrouw die jij gekozen hebt, echt wel heel speciaal en bijzonder interessant !

Nogmaals dank en tot een volgende gelegenheid !

Groetjes,

A.W."

"Ik heb vanavond een mooie avond gehad; waarvoor dank… het is echt een heel mooi initiatief van jou. Bij deze een dikke proficiat voor wat je doet, is vast niet simpel. Je bent een toffe madam die uitstraalt dat ze zelf plezier heeft in wat ze doet. TOP

Sabine"

 

"Ik vond de brunch absolute top! Ik heb goed en lekker gegeten. Ik vind het eten belangrijk, maar wat ook telt is de ambiance aan tafel en het feit dat je de kans hebt om nieuwe vrouwen te leren kennen.

Zoals ik al gezegd heb, ik vond het top ! Een aangename omgeving, alles was in orde en…ik heb twee leuke aangename dames leren kennen. Na de brunch zijn wij nog gaan wandelen, hebben nog ergens iets gedronken en zo rond 16u30 hebben we afscheid genomen van elkaar. Conclusie : een mooie zaterdag doorgebracht in aangenaam gezelschap. En zoals altijd heb je dat weer schitterend georganiseerd, Irina. Je doet dat heel goed, dat mag ook eens gezegd worden.

Luc"

"Dag Irina, Dankzij jouw prachtige initiatief om mensen samen te brengen, hebben T. en ik elkaar gevonden. Voor T. was het zijn eerste deelname aan een activiteit, voor mij de derde maal. We willen ook nog eens benadrukken dat jouw activiteitenaanbod werkelijk een fantastisch initiatief is, waarvoor oprechte dank!

We hebben elkaar gevonden en zijn begonnen aan een nieuw leven, een nieuwe toekomst. Lieve Irina, nog heel veel succes met je Active Cupids! Het ga je goed!! Dankbaar voor alles, M-C en T."

singles_activiteiten_oudenaarde.jpg
bunch_singles_gent2.jpg
singles_paellla_feest.jpg
IMG_20200705_142911_edited.jpg