Algemene voorwaarden.

Reservaties en betalingen.

Jouw plaatsje is pas verzekerd zodra wij de betaling hebben ontvangen en je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Reservaties moeten tijdelijk worden geplaatst voor de datum vermeld bij de activiteit op onze website of we kunnen jouw plaatsje helaas niet meer garanderen.

Annulatie van een activiteit

Annuleren kan tot 6 dagen voor de activiteit, tenzij anders aangegeven bij de omschrijving van de activiteit. Bijvoorbeeld: activiteit staat gepland op 26 september, de laatste dag om te annuleren is dan 20 september. Bij tijdige annulatie betalen wij u het bedrag integraal terug minus 1 EUR voor de online transactie kost. Na deze termijn, betalen wij niet meer terug.

Annuleren kan alleen via e-mail naar sportievesingles@hotmail.com

Gedrag. 

Om te zorgen voor een aangename sfeer tussen onze leden, vragen wij om niet te liegen over jouw burgerlijke staat of relatiestatus, geen roddels te verspreiden, anderen lastig te vallen (neen is neen) of te bestelen met andere woorden geen ongewenst gedrag.

 

Onze vereniging behoudt steeds het recht om personen die het fatsoen niet respecteren, deelname te ontzeggen en te verzoeken om de activiteit onmiddellijk te verlaten zonder terugbetaling om de sereniteit voor de andere deelnemers te garanderen.  

Diezelfde norm en fatsoen geldt uiteraard ook voor de sociale media (Facebook, Instagram).

Persoonlijke gegevens.

Het is verboden om gegevens van Sportieve Singles vzw te verspreiden of, te gebruiken voor privé-doeleinden of andere commerciële doeleinden. Wij vragen jouw gegevens op in het kader van de dienstverlening en behouden die zolang je deelneemt aan de activiteiten. 

Abonnement

Je bent welkom zonder abonnement.

 

Dress Code

Tijdens de sportieve activiteiten is het verplicht om gepaste schoeisel te dragen. Tijdens sporten draag je best sportschoenen en gemakkelijke, sportieve kleding. Voor het wandelen zijn stevige, goed passende sportschoenen van belang.

Verzekering. 

Sportieve singles vzw heeft geen sportverzekering afgesloten.  Wij bezitten wij wel een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien Sportieve Singles aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden.

Opmerkingen

Heb je bepaalde opmerkingen i.v.m. het, gedrag van aanwezigen, het gebruik van privacygegevens of suggesties in verband met de inhoud en verloop van de activiteiten, dan mag je met mij altijd contact opnemen.