top of page

zo 26 mei

|

Maasmechelen

Wandeling "Terhills Maasmechelen" van 15km.

4 vrouwen en 3 mannen ingeschreven. Deze wandeling in Terhills brengt je langs een van de mooiste uitzichtpunten in Vlaanderen! 20 plaatsen.

Wandeling "Terhills Maasmechelen" van 15km.
Wandeling "Terhills Maasmechelen" van 15km.

Tijd en locatie

26 mei 2024, 13:00 – 18:00

Maasmechelen, 3630 Maasmechelen, België

Over het evenement

Wandelen in Terhills, vroeger Connecterra genoemd, is als het ware een reis in het steenkoolverleden van Belgie. Terhills is een gebied dat vroeger behoorde tot de steenkoolmijn van Eisden. Van dat industriele verleden getuigen nog steeds de drie terrils en de schachtbokken op het terrein. Terrils zijn steenbergen die bestaan uit het steenafval afkomstig van een steenkoolmijn. 

Het prachtige landschap van Terhills, met zijn heuvels en waterplassen, is door menselijke activiteit ontstaan. Op deze wandeling, ontdek je de mooiste plekjes van een natuur- en recreatie in Vlaanderen/gebied. 

Een pittige wandeling met veel hellingen (vooral de eerste 5 km), maar vergezichten maken het de moeite waard.

Afstand: 15 km (tussenstop op 9.5 km)

Honden: toegelaten aan leiband!

Begeleiding: Bart 

Avondeten: Brasserie "De Karbonkel" Zetellaan 72. vermelden bij inschrijving, wegens reservatie.

Aantal deelnemers: 20 personen.

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: drankjes, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 22/5/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page