top of page

za 27 mei

|

Lummen

Wandeling Schulensbroek rondom Schulensmeer. 12.5 km. (Limburg)

4 mannen en 9 vrouwen ingeschreven. Het Schulensbroek groeide uit tot één van de grootste natuurreservaten van Vlaanderen dat kan rekenen op Europese bescherming!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling Schulensbroek rondom Schulensmeer. 12.5 km. (Limburg)
Wandeling Schulensbroek rondom Schulensmeer. 12.5 km. (Limburg)

Tijd en locatie

27 mei 2023, 14:00 – 17:00

Lummen, 3560 Lummen, België

Over het evenement

Vele planten- en diersoorten hebben hier hun thuis gevonden. Een meer, uitgestrekte gras- en weilanden, poelen en talrijke kleine landschapselementen, zoals knotwilgen, meidoorn- en sleedoornhagen zorgen voor voldoende nestgelegenheden en voeding. Niet verwonderlijk dat heel wat vogels en andere dieren zich hier in hun sas voelen. Voor vogelliefhebbers is dit werkelijk de hemel op aarde.

Het Schulensmeer ligt in het westen van de Belgische provincie Limburg, in de vallei van de Demer op het grondgebied van Herk-de-Stad (deelgemeente Schulen) en Lummen (deelgemeente Linkhout). Het is genoemd naar het kerkdorp Schulen dat aan de weg ligt tussen Hasselt en Diest.

De tocht is ongeveer 12,7 km lang. Best stevige wandelschoenen aandoen. Indien je honger of dorst heb, is het aan te raden om een lunchpakket, een snack en drinken mee te nemen voor onderweg.

We komen zitbanken tegen op de wandeling. Aangezien de wandeling ook bij regen doorgaat is regenkledij een goed idee (wel afhankelijk van de weersverwachting voor die dag).

Achteraf is er een gelegenheid om iets te drinken of wie wilt eten in de Brasserie ’t Vloot (optioneel). Deze is gelegen aan het Schulensmeer. Met een groot terras langs de oever van het meer kan je genieten van een koninklijk diner. Laat je onderdompelen in de pracht en de rust van het water in dit natuurreservaat.

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 23/5/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Verzekering:  Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page