top of page

zo 14 jul

|

Walsoorden

Wandeling Ossenisse /Westerschelde. 12km

11 vrouwen en 7 mannen ingeschreven. Er zijn 20 plaatsen. Wandeling van 12 km op de noordelijkste punt van Oost Zeeuws Vlaanderen.

Tickets zijn niet beschikbaar
Andere evenementen bekijken
Wandeling Ossenisse /Westerschelde. 12km
Wandeling Ossenisse /Westerschelde. 12km

Tijd en locatie

14 jul 2024, 14:00 – 18:00

Walsoorden, Perkpolderhaven 6, 4588 RB Walsoorden, Nederland

Over het evenement

Vanuit de Bargoed vertrekken we eerst een klein stukje langs de schelde vervolgens via de rustige polder weggetjes richting Ossenisse. Bij een van de campings van Ossenisse zullen we een tussenstrop houden. Vanuit Ossenisse lopen we terug naar Bargoed, laatste stuk langs de Schelde de andere kant waar we vandaan kwamen.

Voor de liefhebbers kan er achteraf worden gegeten bij de zomerbar Bargoed. Graag op voorhand aangeven om teleurstelling te voorkomen. Met name op mooie zomeravond kan het druk zijn.

Wandeling van 12km met tussenstop. 

Wanneer: Zondag 14 juli 2024 Honden : Niet toegestaan Begeleiding : Pieter

  • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
  • Niet-inbegrepen: drankjes, dinner
  • Inschrijven en annulatie tem 10/7/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.
  • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Deel dit evenement

bottom of page