top of page

zo 04 feb

|

Lierde

Wandeling op zoek naar de Kartuizers, 14km. Vlaamse Ardennen.

12 vrouwen en 6 mannen ingeschreven. We vertrekken in het dorpje Hemelveerdegem met zijn authentiek, stil en als monument beschermd dorpspleintje en gaan op zoek naar de Kartuizers.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling op zoek naar de Kartuizers, 14km. Vlaamse Ardennen.
Wandeling op zoek naar de Kartuizers, 14km. Vlaamse Ardennen.

Tijd en locatie

04 feb 2024, 13:30 – 17:30 CET

Lierde, Lierde, België

Over het evenement

We vertrekken in het dorpje Hemelveerdegem met zijn authentiek, stil en als monument beschermd dorpspleintje en gaan op zoek naar de Kartuizers.  Maar deze kom je al lang niet meer tegen in het pittoreske Sint Martens Lierde.  

Fenomenale vergezichten des te meer.  De monniken die er een kluizenaarsleven leidden, verdwenen er in de 18de eeuw.  Ze lieten er de priorij met imposante toegangspoort achter, een goed bewaard stukje erfgoed. Onderweg tijdens deze schilderachtige tocht lassen we zeker een pauze in om voor wie het wenst de enige echte Kartuizer te proeven. 

Wandeling van 14 km (met tussenstop en eventuele shortcut van ongeveer 2 km)

Aangelijnde honden zijn welkom tijdens de wandeling.

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 31/1/2024. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.cost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.cost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page