top of page

za 01 jul

|

Zundert

Wandeling op de Oude Buisse Heide, in de omgeving van Zundert (NL). 17km.

Dit is een wandeling uit twee delen van in totaal 17 km (10+7 km), in Nederland, niet ver van de Belgische grens, nabij Zundert, het geboortedorp van schilder Vincent van Gogh.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling op de Oude Buisse Heide, in de omgeving van Zundert (NL). 17km.
Wandeling op de Oude Buisse Heide, in de omgeving van Zundert (NL). 17km.

Tijd en locatie

01 jul 2023, 13:00 – 18:30 CEST

Zundert, 4882 KC Zundert, Nederland

Over het evenement

Van Gogh haalde hier in deze bossen en heidelandschappen zijn inspiratie, allerlei beroemdheden uit de literatuur en beeldende kunsten deden dat ook ...

Het typische landschap van de Nederlandse provincie Noord-Brabant brengt je 150 jaar terug in de tijd. Hier wordt in de Trappistenbrouwerij De Kievit van de Abdij Maria Toevlucht, de Zundert Trappist gebrouwen, na La Trappe, het tweede Nederlandse Trappistenbier, en het tiende ter wereld sinds 2013.

De wandeling start om 13:00 aan restaurant De Moerse Bossen (demoersebossen.nl) en vervolgens wandelen we door deze bossen en over de Buisse Hei tot aan Taverne Het Pannehuske (Pannehuske.NL) waar we een uurtje pauzeren, deze taverne (sinds 1891) heeft een uitgebreide drank en lunchkaart, inclusief pannenkoeken en ijs. Uiteraard zijn hier alle Nederlandse Trappisten te degusteren. Opgelet echter, er moet nog verder worden gewandeld.

Vervolgens wandelen we in het aansluitend natuurgebied De Pannenhoef waar we een paar kilometer de turfvaart volgen die naar Breda loopt.

 We passeren nog een van de oudste kroegen van Nederland: Den Anker (indenanker.nl) waar we na een korte pauze de laatste paar kilometers afwerken.

Stevig en liefst waterdicht schoeisel wordt aangeraden.

 Aangezien de wandeling ook bij regen doorgaat is regenkledij een goed idee (wel afhankelijk van de weersverwachting voor die dag).

Je viervoeter is aangelijnd van harte welkom op de Oude Buisse Heide. In de Pannenhoef moeten de honden inderdaad overal aangelijnd blijven.

Achteraf kan er iets gedronken & gegeten worden op amper 50m van ons vertrek/eindpunt in taverne/restaurant de Moerse Bossen.

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 27/6/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.cost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.cost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page