top of page

za 03 jun

|

Heuvelland

Wandeling met rondleiding en proeverij in Wijngoed Monteberg.

Op de glooiende flanken langs de Monteberg en de Kemmelberg, in het hart van Heuvelland, vind je overal wijnvelden

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling met rondleiding en proeverij in Wijngoed Monteberg.
Wandeling met rondleiding en proeverij in Wijngoed Monteberg.

Tijd en locatie

03 jun 2023, 13:30 – 18:00

Heuvelland, Lettingstraat 58, 8951 Heuvelland, België

Over het evenement

We struinen langs en door de wijngaarden van Wijngoed Monteberg en genieten van de frisse lentekleuren, de prachtige vergezichten én een aangename wandeling. Een wandeling van 10 km waarbij we ook een bezoek brengen aan Wijngoed Monteberg.

Tijdens het bezoek zien jullie een korte tv-film over het Wijngoed.  Daarna nemen we jullie mee naar onze oudste wijngaard. Daar achterhalen we het geheim van wijnbouw op Heuvellandse bodem en schetsen we het verhaal van de druivenplant, van het eerste kiempje tot de uiteindelijke druiventros. Ten slotte werpen we nog een blik achter de schermen in onze vinificatieruimte en duiken we in het wijnmakingsproces van persing tot botteling. Tijdens het standaardbezoek degusteren we drie wijnen en verrassen we jullie met een Heuvellandse Chocoladen Bergsteen.

Rondleiding. 

De rondleiding duurt 90 min.  Prijs € 9 per persoon voor bezoek wijngoed Monteberg met degustatie.  Bedrag Wijngoed Monteberg overschrijven voor 1 juni op BE 23 7360 4533 0891 van Vanlanduyt Els-de Hollemeersch met als omschrijving ‘Wijngoed Monteberg degustatie’.

Wie na afloop graag een hapje blijft eten, gelieve dit aan te geven bij inschrijving.

 • Inbegrepen: begeleiding wandeling, organisatie
 • Niet-inbegrepen: rondleiding in Monteberg, andere dranken en maaltijden.
 • Inschrijven en annulatie wandeling tem 30/5/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, enkel voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Heuvelland - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Heuvelland - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page