top of page

za 22 okt

|

Lennik

Wandeling met gids in Gaasbeek, een dorp met een authentieke landelijke charme.

5 vrouwen en 4 mannen ingeschreven. Het Pajottenland - de streek van geuze en Bruegel, van pittoreske dorpjes en glorieuze parken, van kloeke Brabantse trekpaarden en oud industrieel erfgoed. (10km)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling met gids in Gaasbeek, een dorp met een authentieke landelijke charme.
Wandeling met gids in Gaasbeek, een dorp met een authentieke landelijke charme.

Tijd en locatie

22 okt 2022, 14:00 – 17:00 CEST

Lennik, Gaasbeek, 1750 Lennik, België

Over het evenement

Wij doorkruisen het domein Groenenberg, een 45 ha grote park met zijn kronkelende wegen, gebogen bosranden en uitgestrekte grasvelden. We verlaten het park en laten deze oase van stilte, met prachtige plantcollecties azalea's, hortensia's en rododendrons achter ons.

Na een paar kilometer door rustige wandelwegen komen wij in Sint-Laurens-Berchem. De kerk, ooit het jachtpaviljoen van Egmont en Hoorn doet ons denken aan een kapel in het Vierwoudstrekenmeer. Zelfs de Zonnekoning en zijn troepen lieten hier hun sporen achter. Vanuit zijn slaapstek houdt “den rosten uil” ons in de gaten. Liefhebbers van Napoleon hebben hier zelfs hun sympathieën vertoond.

Via de achterzijde van het park van het Kasteel van Gaasbeek komen wij op één van de mooiste pleintjes van Vlaanderen. Na ongeveer 10 km. brengt de laatste klim ons terug naar de parking.

Carpooling (bij registratie krijg je een vraag of jouw gegevens gedeeld mogen worden voor de carpooling, enkele dagen voor de wandeling sturen wij een e-mail met de gegevens van de mensen om een carpooling te organiseren, de organisatie van de carpooling gebeurt door de deelnemers zelf)

 • Inbegrepen: gids, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem 18/10/22 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Pajottenland - vrouw

  € 15,50
  Btw: +€ 0,62 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Pajottenland - man

  € 15,50
  Btw: +€ 0,62 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page