top of page

zo 23 jul

|

Maarkedal

Wandeling met gids doorheen het landschap van Valerius De Saedeleer, 5km. Afsluiten met ovengebakken pizza

Valerius penseelde in Maarkedal zijn meest intimistische landschappen. Na de wandeling genieten we nog even van een streekbiertje en een ovengebakken pizza.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling met gids doorheen het landschap van Valerius De Saedeleer, 5km. Afsluiten met ovengebakken pizza
Wandeling met gids doorheen het landschap van Valerius De Saedeleer, 5km. Afsluiten met ovengebakken pizza

Tijd en locatie

23 jul 2023, 15:00 – 17:00 CEST

Maarkedal, Mussestraat 4, 9680 Maarkedal, België

Over het evenement

Wist je dat Maarkedal een gemeente is vol historische schatten? Bekende figuren als Vlaams landschapsschilder Valerius De Saedeleer en literair zwaargewicht Hugo Claus hebben er gewoond en waren geïnspireerd door de prachtige landschappen van de streek.

Valerius penseelde hier zijn meest intimistische landschappen. Prijs je gelukkig want je kan die hier nog altijd ten overvloede bewonderen. We tonen je de prachtige Villa Tynlon waar hij woonde en vertellen je onder meer welke beroemde kunstenaars hem hier kwamen opzoeken en waarom zijn dochter tapijten weefde.

We stappen via een holle weg naar de Bossenaeremolen, uniek Vlaams ambachtelijk erfgoed, en kuieren langs kastanjebomen tot op de binnenkoer van het 18de-eeuwse Hof Te Cattebeke, vanwaaruit de familie Thienpont toezicht houdt op haar wijngaarden in Pomerol.

Na de wandeling brengen we een bezoek aan het vintage café Hofke ter Musse. Daar bakken ze onze pizza's traditioneel in een houtgestookte bakoven. Na te hebben genoten van de wandeling, genieten we nog even van een streekbiertje en een ovengebakken pizza.

 • Inbegrepen: begeleiding van een gids, organisatie, pizza 
 • Niet-inbegrepen: dranken
 • Inschrijven en annulatie tem 16/7/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering:  Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling + pizza (vrouw)

  incl gids, incl pizza

  € 29,00
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling + pizza (man)

  incl gids, incl pizza

  € 29,00
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page