top of page

zo 21 jul

|

Maarkedal

Wandeling met gids doorheen het landschap van Valerius De Saedeleer, 5km.

Valerius penseelde in Maarkedal zijn meest intimistische landschappen.

Wandeling met gids doorheen het landschap van Valerius De Saedeleer, 5km.
Wandeling met gids doorheen het landschap van Valerius De Saedeleer, 5km.

Tijd en locatie

21 jul 2024, 14:00 – 16:30 CEST

Maarkedal, Mussestraat 4, 9680 Maarkedal, België

Over het evenement

Wist je dat Maarkedal een gemeente is vol historische schatten? Bekende figuren als Vlaams landschapsschilder Valerius De Saedeleer en literair zwaargewicht Hugo Claus hebben er gewoond en waren geïnspireerd door de prachtige landschappen van de streek.

Valerius penseelde hier zijn meest intimistische landschappen. Prijs je gelukkig want je kan die hier nog altijd ten overvloede bewonderen. We tonen je de prachtige Villa Tynlon waar hij woonde en vertellen je onder meer welke beroemde kunstenaars hem hier kwamen opzoeken en waarom zijn dochter tapijten weefde.

We stappen via een holle weg naar de Bossenaeremolen, uniek Vlaams ambachtelijk erfgoed, en kuieren langs kastanjebomen tot op de binnenkoer van het 18de-eeuwse Hof Te Cattebeke, vanwaaruit de familie Thienpont toezicht houdt op haar wijngaarden in Pomerol.

Na de wandeling gaan wij iets drinken. 

 • Inbegrepen: begeleiding van een gids, organisatie
 • Niet-inbegrepen: dranken
 • Inschrijven en annulatie tem 15/7/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  Verkoop eindigt op: 16 jul, 16:30 CEST
  € 15,00
  Btw: +€ 0,09 Trans.kost
 • Wandeling - man

  Verkoop eindigt op: 16 jul, 16:30 CEST
  € 15,00
  Btw: +€ 0,09 Trans.kost

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page