top of page

za 02 mrt

|

Ninove

Wandeling met Annita : 14 km door het land van de Dikke van Pamel in Roosdaal (Pajottenland).

We maken er een gevarieerde wandeling van met prachtige vergezichten door het dorpje Pamel, naar het gehucht Kattem over Leberg tot het hoogste punt van Roosdaal, de Kluisberg en dwars door het natuurgebied de Turfput.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling met Annita : 14 km door het land van de Dikke van Pamel in Roosdaal (Pajottenland).
Wandeling met Annita : 14 km door het land van de Dikke van Pamel in Roosdaal (Pajottenland).

Tijd en locatie

02 mrt 2024, 13:30 – 17:30 CET

Ninove, Ninove, België

Over het evenement

In het glooiende landschap staan enkele opvallende bunkers, overblijfselen van de verdedigingsgordel die net voor de 2de Wereldoorlog werd gebouwd. Aan de oevers van de Dender stoot je op het standbeeld van de Dikke van Pamel.  Deze man, Victor,  werd in de 19de eeuw “beroemd” omwille van zijn 375 kg en zijn imposante gestalte.  Een van de anekdotes is dat Victor op zijn rug op de Dender dreef en enkele kinderen op zijn buik kropen om rond te drijven.

Op deze wandeling met tussenstop zijn aangelijnde honden toegelaten.

Er is de mogelijkheid om vrijblijvend na de wandeling iets te blijven eten in een lokale brasserie.  Om organisatorische redenen zou ’t fijn zijn om bij het inplannen van de wandeling meteen jullie keuze qua gerecht te vermelden zodat dit vooraf kan doorgegeven worden.

Er is keuze uit : - Chateaubriand natuur met fris slaatje tbv 37,50 € - Scampi van de chef met een getomateerd sausje tbv 29,00 € - Kaaskroketten met een slaatje, 3 stuks tbv 24,00 € - Vol au vent van Mechelse koekoek tbv 29,00 € Verse frietjes horen er uiteraard ook bij.

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 27/2/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.cost
  Uitverkocht
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.cost
  Uitverkocht
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page