top of page

do 26 mei

|

Zottegem

Wandeling langs Michelbeke (bekende" Berendries")/ Sint-Goriks-Oudenhove, 13km. (1)

VOLZET. We maken een natuurwandeling langs prachtige vergezichten in en rond Sint-Maria-Oudenhove, Michelbeke en Sint-Goriks-Oudenhove. De wandeling is 13 km ver.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling langs Michelbeke (bekende" Berendries")/ Sint-Goriks-Oudenhove, 13km. (1)
Wandeling langs Michelbeke (bekende" Berendries")/ Sint-Goriks-Oudenhove, 13km. (1)

Tijd en locatie

26 mei 2022, 13:30 – 17:05

Zottegem, Sint-Maria-Oudenhove, 9620 Zottegem, België

Over het evenement

We starten onze wandeling in Sint-Maria-Oudenhove. Aan de kerk op het Sint-Hubertusplein bevindt zich de bekende koffiebranderij “Hoorens”. Wijlen kunstenaar Panamarenko was de echtgenoot van de eigenares van de koffiebranderij.

We wandelen langs het dal, waar het dorpje Michelbeke met de bekende “Berendries” ligt. Een kuitenbijter die menig renner angst aanjaagt. Vlakbij bevindt zich ook eco-snooze, een alpaca-boerderij.

De Vlaamse Ardennen bevatten heuvels, veldwegen, akkers en drassig broekgebieden die de hoofdrol vertolken. Het hart van de wandeling is het natuurgebied “Boterhoek”, dat deel uitmaakt van Middenloop Zwalm. Dit is een erkend natuurreservaat in de Zwalmvallei.

Na de wandeling kunnen wij iets gaan eten. Wie graag ’s avonds iets wil eten, graag op voorhand bevestigen. 

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem 22/5/22 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Berendries - vrouw

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Berendries - man

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page