top of page

za 09 sep

|

Gooik

Wandeling langs de Kesterheide en Paddenbroek met tussenstop. 15km.

4 vrouwen en 7 mannen ingeschreven. Verlies jezelf in de betoverende schoonheid van het Pajottenland tijdens onze wandelervaring in Gooik.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling langs de Kesterheide en Paddenbroek met tussenstop. 15km.
Wandeling langs de Kesterheide en Paddenbroek met tussenstop. 15km.

Tijd en locatie

09 sep 2023, 13:15 – 18:00 CEST

Gooik, Leerbeek, 1755 Gooik, België

Over het evenement

Kleinschalige natuur is troef op en rond de Kesterheide. Deze 'berg' is geboetseerd door generaties bewoners, die ook al begrepen hadden dat het hier goed vertoeven was. Met zijn 112 meter torent hij boven het Pajottenland uit. Het is een baken en herkenningspunt in het glooiende landschap.

Aan de IJzeren Man heb je, bij mooi weer, een prachtig zicht op Brussel en de parochiekerkjes van enkele omliggende dorpjes zoals Leerbeek, Kester, Pepingen en Heikruis. Ook de 4 witte bollen met daarin de NAVO satelieten vallen op in het landschap. Ten noorden ligt Lombergveld met het Lombergbos. Je wandelt ook langs het educatief centrum Paddenbroek.

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 5/9/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.cost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.cost
  Uitverkocht
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page