top of page

zo 27 nov

|

Kortenberg

Wandeling Kortenberg, 13km. Regio Leuven.

8 vrouwen en 8 mannen ingeschreven. We starten onze wandeling aan het gemeentehuis van Kortenberg. Tijdens onze wandeling passeren wij oude abdij van Kortenberg en gaan wij richting het Warandebos.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling Kortenberg, 13km. Regio Leuven.
Wandeling Kortenberg, 13km. Regio Leuven.

Tijd en locatie

27 nov 2022, 13:00 – 17:00

Kortenberg, Kortenberg, België

Over het evenement

Het Warandebos is ongeveer een 70 hectare groot en heeft veel heuvels en is rijk aan fauna en flora. Er bevind zich ook een ijskelder in het bos wat vroeger gebruikt werd voor het kasteel van Prins de Merode. We wandelen verder door de Prinsendreef en gaan zo richting de Rotte gate in Meerbeek. Dit kan wel heel nat zijn dus voorziet degelijk wandelschoenen.

Daarna wandelen we richting Everberg waar we eventueel iets kunnen drinken in het plaatselijk café. Na een korte pauze vervolledigen we onze wandeling en wandelen we terug richting startplaats.

Na de wandeling kunnen zij die zin hebben nog gezellig napraten bij een hapje en een drankje in het “Koffiehuisje” in Kortenberg. Ze hebben een zowel koffie en gebak als ook gerechten als spaghetti of een croque monsieur enz...

Wandeling 13km met tussenstop.

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem 23/11/22 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Kortenberg - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Kortenberg- man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page