top of page

zo 25 aug

|

Wichelen

Wandeling Kalkense meersen, 15km.

We spreken af in de dorpskom van Schellebelle en nemen het veer om de Schelde over te steken naar het gehucht Aard.

Wandeling Kalkense meersen, 15km.
Wandeling Kalkense meersen, 15km.

Tijd en locatie

25 aug 2024, 13:30 – 17:30

Wichelen, 9260 Wichelen, België

Over het evenement

We spreken af in de dorpskom van Schellebelle en nemen het veer om de Schelde over te steken naar het gehucht Aard waar de wandeling start. Het Natuur gebied en tevens een van de weinige stiltegebieden in Oost-Vlaanderen strekt zich uit van Kalken/Wetteren tot Uitbergen/Overmere. We maken 2 lussen waarbij telkens terug 'Den Aard' aandoen met uitgebreid terras waar er iets kan gedronken worden.  

Onderweg wandelen we langs de Galloway koeien, grasland met grachten en poelen met rietkragen en de oude Scheldearm, diverse fauna en flora. 

Wandeling van 15km met tussenstop

Begeleiding: Herman

Honden toegelaten aan de leiband.

Mogelijkheid voor een drankje  tijdens tussenstop van de wandeling en na de wandeling kan er gegeten worden in de dorpskom van Schellebelle..

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 21/8/2024. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page