top of page

zo 17 sep

|

Herent

Wandeling in Wijgmaalbroek en De Gevel. 11km. Hageland.

Een mooie wandelroute door het Naturgebied Wijgmaalbroek vlakbij de pittoreske stad Leuven. Deze afwisselende wandelroute neemt ons mee langs wateren en bossen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling in Wijgmaalbroek en De Gevel. 11km. Hageland.
Wandeling in Wijgmaalbroek en De Gevel. 11km. Hageland.

Tijd en locatie

17 sep 2023, 15:00 – 18:00

Herent, Herent, België

Over het evenement

We starten onze wandeling aan de vaartdijk in Wijgmaal en wandelen door het natuurgebied Wijgmaalbroek. Natuurgebied Wijgmaalbroek bevindt zich op de grens van Leuven met Rotselaar, ten westen van de Dijle. De Dijle loopt door het Wijgmaalbroek waardoor er een grote diversiteit is aan dieren en planten.

We zetten onze wandeling verder richting Rotselaar waarbij we een herdenkingsmonument van de eerste wereldoorlog voorbij wandelen.

Wij passeren ook het natuurreservaat de Gevel in Rotselaar, deze is nog vrij ongerept met kreekjes, kroos en knuppelpaden. Dit gebied is het ganse jaar zeer nat en het is dus aan te raden stevig schoeisel of laarzen aan te doen.

Vervolgens volgen we nog een stukje de Dijle terug richting Wijgmaal. 

Na de wandeling gaan wij gaan eten.

Wandeling van 11km zonder tussenstop. 

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 13/9/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering:  Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page