top of page

zo 22 mei

|

Sint-Lievens-Houtem

Wandeling in Sint-Lievens-Houtem, Cotthem, 13km.

We trekken onze wandelschoenen aan voor een 13 km lange natuurtocht met vertrek op de markt van Sint-Lievens-Houtem, onder meer bekend van een grote winterjaarmarkt, richting Cotthem.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling in Sint-Lievens-Houtem, Cotthem, 13km.
Wandeling in Sint-Lievens-Houtem, Cotthem, 13km.

Tijd en locatie

22 mei 2022, 13:25 – 17:00 CEST

Sint-Lievens-Houtem, Sint-Lievens-Houtem, België

Over het evenement

Cotthem is een pittoresk gehucht in het landelijke gebied tussen Sint-Lievens-Houtem en Oombergen (Zottegem). Het bestaat uit een twintigtal huizen, waarvan enkele nog uit de 18de eeuw stammen.

Het landschap in en rond Cotthem vormt een geheel van bossen, open kouters met hier en daar een houtkant of holle weg. In het lager gelegen meersengebied komen vochtige hakhoutbossen en weiden voor Het Cotthembos, heeft aardig wat verrassingen in petto en tovert talrijke voorjaarsbloeiers tevoorschijn. Het natuurgebied ligt aan een heuvelflank, in een bosrijke omgeving in de vallei van de Cotthembeek (Kottembeek).

Na de wandeling kunnen wij iets gaan eten.

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem 18/5/22 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Sint-Lievens-Houtem - vrouw

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Sint-Lievens-Houtem - man

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page