top of page

zo 10 apr

|

Maasmechelen

Wandeling in Nationaal Park Hoge Kempen met ranger, 10km.

Een zeer boeiende tocht van 10 km met een ranger. We volgen geen vaste wandelroutes want de ranger brengt ons op de mooiste plekken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling in Nationaal Park Hoge Kempen met ranger, 10km.
Wandeling in Nationaal Park Hoge Kempen met ranger, 10km.

Tijd en locatie

10 apr 2022, 13:00 – 15:35

Maasmechelen, 3630 Maasmechelen, België

Over het evenement

Info gebied : Waar tot 1987 de steenkoolmijn van Eisden op volle toeren draaide, kan je nu wandelen in een verrassen landschap met "bergen en meren" die er gekomen zijn door het ophopen van mijnsteen en het weggraven van grind, wat spectaculaire panorama's biedt.

We beklimmen min. 1 terril om zeker het "mooiste panorama van Vlaanderen" te beleven.

Voldoende horeca bij start en einde, geen horeca onderweg dus best drank/snack meenemen. Wandelstokken kunnen handig zijn. Er wordt op mooie plekken halt gehouden om optimaal te kunnen genieten van dit wondermooie gebied. Op het einde, korte, boeiende uitleg over een streekbier, degustatie mogelijk voor de liefhebbers.

Na de wandeling mogelijkheid om samen te dineren.

 • Wij wandelen ongeveer 10km op een goed tempo.  
 • Inbegrepen: ranger, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem 3/4/22 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Hoge Kempen - vrouw

  € 14,50
  Btw: +€ 0,58 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Hoge Kempen - man

  € 14,50
  Btw: +€ 0,58 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page