top of page

za 02 okt

|

Kluisbergen

Wandeling in Kluisbergen 12km, Glooiende hellingen en nukkige kasseien

Glooiende hellingen en nukkige kasseien: het landschap in de Vlaamse Ardennen lijkt gemaakt voor de wielersport. Met je voeten klikvast in je wandelschoenen verken je langs de Pedaalroute in de buurt van het Kluisbos enkele iconische plaatsen waar tijdens de grote klassiekers hevig strijd wordt gele

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling in Kluisbergen 12km, Glooiende hellingen en nukkige kasseien
Wandeling in Kluisbergen 12km, Glooiende hellingen en nukkige kasseien

Tijd en locatie

02 okt 2021, 13:00 – 17:20

Kluisbergen, 9690 Kluisbergen, België

Over het evenement

Glooiende hellingen en nukkige kasseien: het landschap in de Vlaamse Ardennen lijkt gemaakt voor de wielersport. Met je voeten klikvast in je wandelschoenen verken je langs de Pedaalroute in de buurt van het Kluisbos enkele iconische plaatsen waar tijdens de grote klassiekers hevig strijd wordt geleverd.

Wij passeren het Kluisbos en wandelen er letterlijk op de taalgrens, met een prachtig uitzicht op het ‘weidse Waalse land’.

Daarna wandelen wij in Kwaremont. De Kwaremont is niet alleen de naam van een dorp, maar ook van een legendarische helling uit de Ronde van Vlaanderen.

Het laatste stuk van de route benadrukt vooral het landelijke karakter van de Vlaamse Ardennen, met vaak panoramische uitzichten. Inschrijven op voorhand via https://www.sportievesingles.be/kalender

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 28/9. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Kluisbergen - vrouw

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Kluisbergen - man

  € 8,00
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page