top of page

zo 02 okt

|

Vlaams-Brabant

Wandeling in het mysterieuze Silsombos, 13km.

9 vrouwen en 4 mannen ingeschreven. Het Silsombos strekt zich uit tussen Kortenberg en Kampenhout en behoort tot de groene vallei van natuurpunt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling in het mysterieuze Silsombos, 13km.
Wandeling in het mysterieuze Silsombos, 13km.

Tijd en locatie

02 okt 2022, 13:45 – 18:00

Vlaams-Brabant, Silsombos, België

Over het evenement

Het is een echt paradijs voor wie van een stevige wandeling houdt in de natuur. Het Silsombos is een mysterieuze plek waar legendes en natuur met elkaar verstrengeld zijn. De zwarte Madam speelt, een Onze-lieve-vrouwbeeld daar zeker een hoofdrol in.

Kom samen met ons de prachtige natuur van het Silsombos ontdekken tijdens de wandeling van +-13 km lang.

Tijdens de wandeling komen wij voorbij een schapenmelker die roomijs maakt van schapenmelk, maar aangezien de openingstijden al eens durven veranderen kunnen wij niet met zekerheid zeggen of ze open zullen zijn.

Na de wandeling is er een mogelijkheid om samen iets te eten en te drinken in het bezoekerscentrum van de groene vallei in “Bar Bruis”.

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem 28/9/22 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Silsombos - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Silsombos - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page