top of page

zo 09 okt

|

Zoutleeuw

Wandeling in het meest oostelijke deel van Vlaams-Brabant en het Hageland, de fruitstreek. 20km.

4 vrouwen en 1 man ingeschreven. We wandelen in het meest oostelijke deel van Vlaams-Brabant en het Hageland op de grens met Limburg en Haspengouw, de fruitstreek. Sportieve wandeling voor gevorderde wandelaars.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling in het meest oostelijke deel van Vlaams-Brabant en het Hageland, de fruitstreek. 20km.
Wandeling in het meest oostelijke deel van Vlaams-Brabant en het Hageland, de fruitstreek. 20km.

Tijd en locatie

09 okt 2022, 10:30 – 18:00

Zoutleeuw, 3440 Zoutleeuw, België

Over het evenement

We starten in het middeleeuwse Zoutleeuw, een stadje met een bijzonder rijke geschiedenis, en wandelen dan richting Het Vinne waar we wandelen langs een prachtig natuurgebied met het grootste natuurlijke binnenmeer van Vlaanderen.

De rivier Grote Gete is die dag onze metgezel en we genieten van de weidsheid en de stilte van de Grote Getevallei, binnenkort één van de grootste open valleien van het land.

We wandelen tussen graslanden, hagen, poelen en bossen met een gevarieerde fauna en flora. De appel- en perenbomen zijn regelmatig aanwezig.

Mooie sportieve wandeling van maar liefst 20km.

In Zoutleeuw kunnen we nadien nog iets blijven eten in de Cleyne Taefel in het centrum. Er zijn sanitaire mogelijkheden onderweg. Mogelijkheid om te carpoolen en met iemand mee te rijden vanuit station van Leuven.

 • Carpooling (bij registratie krijg je een vraag of jouw gegevens gedeeld mogen worden voor de carpooling, enkele dagen voor de wandeling sturen wij een e-mail met de gegevens van de mensen om een carpooling te organiseren, de organisatie van de carpooling gebeurt door de deelnemers zelf)
 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem 3/10/22 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Hageland - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Hageland - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page