top of page

zo 28 apr

|

Geraardsbergen

Wandeling Geraadsbergen: Oudenberg – Mannenken Pis - Gavers. 20km.

De tocht verkent ook het Provinciaal domein De Gavers en De Helix, het bezoekerscentrum van het Raspaillebos in Grimminge, Geraardsbergen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling Geraadsbergen: Oudenberg – Mannenken Pis - Gavers. 20km.
Wandeling Geraadsbergen: Oudenberg – Mannenken Pis - Gavers. 20km.

Tijd en locatie

28 apr 2024, 13:00 – 18:30 CEST

Geraardsbergen, Geraardsbergen, België

Over het evenement

Geraardsbergen, in 1060 gesticht door boudewijn VI van Vlaanderen is naast de stad van de Muur, Manneken Pis, Krakelingen, Tonnekensbrand ook de ‘Mattentaartenstad’. Enkel op de originele manier bereide taarten uit Geraardsbergen en Lierde mogen de naam Geraardsbergse Mattentaarten dragen, want de Geraardsbergse mattentaart is erkend als Europees streekproduct.

Op verschillende plaatsen in het Abdijpark zijn nog resten te zien van de oorspronkelijke Sint-Adrianusabdij en kerk. Een stuk muur met spaarbogen herinnert aan de versterkte stad, gelegen op een strategisch punt in het graafschap Vlaanderen nabij het vijandige graafschap Henegouwen.

Wandeling van 20km met tussenstop. 

Honden: toegelaten aan de leiband

Begeleiding: Danny 

Avondeten: T’Hemelrijck, Oudeberg 2, 9500 Geraardsbergen (vermelden bij de inschrijving)

  • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
  • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
  • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 24/4/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.
  • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

  • Ticket vrijwilliger

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page