top of page

zo 08 mei

|

De Panne

Wandeling aan de zee. Westhoekreservaat, met gids, 7km.

5 vrouwen en 2 mannen ingeschreven. Gaat door vanaf 12 deelnemers. De kennismaking met de ‘Westhoek’ gebeurt vanop een duinheuvel met een wijds panorama over heel het duingebied dat je nog zal doorwandelen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandeling aan de zee. Westhoekreservaat, met gids, 7km.
Wandeling aan de zee. Westhoekreservaat, met gids, 7km.

Tijd en locatie

08 mei 2022, 15:00 – 17:25

De Panne, De Panne, België

Over het evenement

Zeereep-, loop- en paraboolduinen, duinpannen, grijze en blonde duinen, duingraslanden en kalkmoerassen getuigen er van een levendig landschap.

Dichtbij de diepte bevindt zich een duinpanne, waarvan het zicht je meteen een verklaring geef hoe de naam ‘De Panne’ ontstaan is. Verder kom je door de ‘Romeinse vlakte’, ook nog ‘Woestijn’ genoemd: een uitgestrekte vlakte die zo eindeloos lijkt dat men zich als het ware in de Sahara waant.

 • Inbegrepen: begeleiding van een gids, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem 20/4/22 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • De Panne - vrouw

  € 14,90
  Btw: +€ 0,89 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • De Panne - man

  € 14,90
  Btw: +€ 0,89 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page