top of page

za 23 jul

|

Maarkedal

Wandelen in Maarkedal doorheen het landschap van Valerius De Saedeleer met gids. 5km

4 vrouwen en 1 man ingeschreven. Wandeling gaat door vanaf 10 deelnemers. Valerius De Saedeleer was een van de belangrijkste figuren van de eerste Latemse school.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandelen in Maarkedal doorheen het landschap van Valerius De Saedeleer met gids. 5km
Wandelen in Maarkedal doorheen het landschap van Valerius De Saedeleer met gids. 5km

Tijd en locatie

23 jul 2022, 14:50 – 16:50 CEST

Maarkedal, Maarkedal, België

Over het evenement

Na een verblijf in Wales vestigde hij zich in 1921 in Maarkedal (Etikhove), een van de vele stemmige dorpjes in de adembenemend mooie Vlaamse Ardennen.

Valerius penseelde hier zijn meest intimistische landschappen. Prijs je gelukkig want je kan die hier nog altijd ten overvloede bewonderen. We tonen je de prachtige Villa Tynlon waar hij woonde en vertellen je onder meer welke beroemde kunstenaars hem hier kwamen opzoeken en waarom zijn dochter tapijten weefde.

We stappen via een holle weg naar de Bossenaeremolen, uniek Vlaams ambachtelijk erfgoed, en kuieren langs kastanjebomen tot op de binnenkoer van het 18de-eeuwse Hof Te Cattebeke, vanwaaruit de familie Thienpont toezicht houdt op haar wijngaarden in Pomerol.

Tempo ontspannen, hou wel rekening met enkele beklimmingen.

 • Inbegrepen: gids, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem 17/7/22 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Maarkedal - vrouw

  € 14,90
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Maarkedal - man

  € 14,90
  Btw: +€ 0,60 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page