top of page

zo 10 dec

|

Bonheiden

Wandelen in het natuurgebied Mispeldonk. 8.5km.

Verken het groene Bonheiden tijdens een wandeling die begint in het hart van het dorp, bij de majestueuze Onze-Lieve-Vrouwekerk.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandelen in het natuurgebied Mispeldonk. 8.5km.
Wandelen in het natuurgebied Mispeldonk. 8.5km.

Tijd en locatie

10 dec 2023, 14:00 – 17:00

Bonheiden, 2820 Bonheiden, België

Over het evenement

Van daaruit leidt de route ons door de schilderachtige straten, op weg naar het prachtige natuurgebied Mispeldonk.

Mispeldonk onthult een palet van diverse landschappen, variërend van sierlijke schrale graslanden tot weelderige hooilanden en sfeervolle houtkanten. Terwijl we verder wandelen, omarmen we de rustgevende aanwezigheid van de Dijle, die we een tijdje volgen voordat we dieper doordringen in het wonderschone natuurgebied Mispeldonk.

De terugtocht voert ons opnieuw door dit natuurlijke juweel, waar we de gelegenheid hebben om de verschillende gezichten van Mispeldonk te bewonderen voordat we terugkeren naar het gezellige Bonheiden. Voor degenen die de wandeling willen afsluiten met een smaakvolle noot, biedt eetcafé en koffiebar Gusto een uitnodigende plek om samen te komen en te genieten van een heerlijke maaltijd.

Houd er rekening mee dat er tijdens de wandeling geen geplande stops zijn, dus als je onderweg wilt genieten van een hapje of drankje, vergeet dan niet om iets lekkers mee te nemen. De afstand van de wandeling bedraagt 8,5 kilometer.

Bij de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Bonheiden zijn parkeerplaatsen beschikbaar, maar wees op de hoogte van de blauwe zone-regeling. 

Laat je verwonderen door de natuurlijke pracht en de gastvrijheid van Bonheiden tijdens deze ontspannen ontdekkingswandeling.

"Op deze wandeling zijn aangelijnde honden toegelaten."

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 6/12/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering:  Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page