top of page

za 04 mrt

|

Herentals

Treinstappers route over de Kempische Heuvelrug met tussenstops - 15 km

12 vrouwen en 9 mannen ingeschreven. We vertrekken aan het station in Herentals om de trein richting Tielen te nemen. Dit is het vertrekpunt van onze wandeling van 15 km over de Kempische Heuvelrug, waarvan meer dan 10 km over onverharde wegen lopen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Treinstappers route over de Kempische Heuvelrug met tussenstops - 15 km
Treinstappers route over de Kempische Heuvelrug met tussenstops - 15 km

Tijd en locatie

04 mrt 2023, 12:15 – 18:00

Herentals, 2200 Herentals, België

Over het evenement

Na een aanloop via de open landschappen aan het Lichtaarts broek duiken we het natuurreservaat van de Witte Bergen in. Het gebied kenmerkt zich door zijn specifieke moeras- en oevervegetatie langs het Zwart water, dennebossen en weelderige plantengroei. Het is ook een belangrijke broedplaats voor vogels.

Afsluiten doen we met een adembenemend zicht vanuit de Toeristentoren dewelke reeds een halve eeuw een iconische trekpleister is binnen de regio.

We voorzien tussenstops op respectievelijk 5 km en 10 km met mogelijkheid om te drinken en een toilet-pauze te nemen.

Hoogtepunten:

- Het zwarte water in Kasterlee - De Toeristentoren (De Paepekelders) in Herentals - Wandelen in open landschap, door bos en langs heide

Praktisch:

- De wandeling gaat grotendeels over onverharde zand wegen. Het is aangeraden bij nat weer aangepast schoeisel te dragen. - Na afloop is er mogelijkheid om te genieten van een hapje en drankje in De Swaen Brasserie Lounge te Herentals (vermelden bij de inschrijving). - De kostprijs van het treinticket (enkele rit Herentals - Tielen) bedraagt 2,5 EUR. - De toegang tot de Toeristentoren (optioneel) bedraagt 1 EUR.

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties, dinner, treinticket, toegang toren.
 • Inschrijven en annulatie tem 28/2/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page