top of page

zo 01 okt

|

Antwerpen

Te voet de (on)bekende plekjes van Antwerpen ontdekken. Wandeling van 8km.

Diamantstad, mode- en shoppingstad, cultuurstad, koekenstad, havenstad … het eigenzinnige en flamboyante Antwerpen is een stad met vele gezichten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Te voet de (on)bekende plekjes van Antwerpen ontdekken. Wandeling van 8km.
Te voet de (on)bekende plekjes van Antwerpen ontdekken. Wandeling van 8km.

Tijd en locatie

01 okt 2023, 13:30 – 17:30

Antwerpen, 2000 Antwerpen, België

Over het evenement

Wij starten onze wandeling aan het MAS. Aan het MAS of het Museum aan de Stroom ontmoeten de stad en de haven elkaar. Onze tocht gaat verder langs de jachthaven en verder door kleine straatjes en rustige plekjes. We wandelen voorbij gebouwen, geconstrueerd door de verschillen eeuwen heen, elks met zijn eigenbestemming. Een tipje van de sluier wordt in deze kleine rondgang opgelicht van wat deze stad te bieden heeft. De wandeling is ongeveer 7-8km, zonder tussenstop.

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 27/9/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).

Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, enkel voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Antwerpen - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Antwerpen - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page