top of page

do 14 mrt

|

Gent

Strike & Connect: Singles Bowling Night in Gent (30-44jaar)

10 mannen en 3 vrouwen ingeschreven. Leeftijd van de mannen die al ingeschreven zijn is tss (36j en 40j) Wij voorzien 3 bowlingbanen met 6p per baan. Doe mee en laat het goede tijden rollen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Strike & Connect: Singles Bowling Night in Gent (30-44jaar)
Strike & Connect: Singles Bowling Night in Gent (30-44jaar)

Tijd en locatie

14 mrt 2024, 20:00 – 23:50

Gent, Dok-Noord 7/301, 9000 Gent, België

Over het evenement

Bowlen is een leuke en originele activiteit om nieuwe mensen te ontmoeten in het echte leven. Dat is wat wij met Active Cupids voor staan. Wie weet ontmoet jij wel de strike van je leven!

De spelers worden ingedeeld op de bowlingbanen op basis van leeftijd, zodat je speelt binnen je eigen leeftijdscategorie. Tijdens het bowlen en nadien heb je echter de gelegenheid om met anderen te praten. Je speelt dus in jouw specifieke leeftijdsgroep.

Stap binnen in een wereld van plezier en competitie, waar lachen en kennismaken hand in hand gaan. Of je nu een ervaren bowler bent of voor het eerst een bal gooit, onze singles bowlingavonden bieden de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te socializen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

De bowling gaat door bij O’Learys. Wij spelen 2 x 50 min. Nadien kunnen wij verder napraten, iets drinken of eten in de gezellig lounge bar van O’Learys. 

 • Inbegrepen: begeleiding van een vrijwilliger, organisatie, schoenen, 2  x 50 min bowlen.
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem 10/3/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Wij zorgen dat de verhouding tussen de mannen en de vrouwen ongeveer gelijk blijft. Anders gaat het niet door!

Tickets

 • Bowling (30-44j) - vrouw

  € 16,00
  Btw: +€ 0,50 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Bowling (30-44j) - man

  € 16,00
  Btw: +€ 0,50 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page