top of page

za 22 aug

|

Beenhouwerstraat 28

Sportieve natuurwandeling langs rivieren, kanalen, beken, plassen en broeken (18 km)

Registratie is open. 3 vrouwen en 7 mannen zijn al ingeschreven. Wandeling voor de mensen die gewoon zijn deze afstand te wandelen op een goed tempo.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sportieve natuurwandeling langs rivieren, kanalen, beken, plassen en broeken (18 km)
Sportieve natuurwandeling langs rivieren, kanalen, beken, plassen en broeken (18 km)

Tijd en locatie

22 aug 2020, 10:15 – 18:35

Beenhouwerstraat 28, Beenhouwerstraat 28, 2830 Willebroek, België

Over het evenement

Wandeling voor de mensen die gewoon zijn deze afstand te wandelen op een goed tempo. Door zandwinning in de Rupelstreek ontstonden in de buurt van Willebroek grote watervlakken waarrond het watercentrum Bloso Hazewinkel werd uitgebouwd. We starten op de parking van dit Bloso domein (grote parking) en via de watersportbaan gaan we door het bos van natuurpunt naar de Rupel.

We volgen de Rupel dijk tot het toeristisch jachthaventje van Klein Willebroek met tal van horecazaken voor onze pic-nic. Na de middag wandelen we terug door 2 prachtige natuurgebieden het Broek De Naeyer en Blaasveldbroek. We bewonderen de uitzonderlijke fauna en flora eigen aan het landschap met tal van waterplassen (Broeken). We passeren ook het bezoekerscentrum dat ons nog meer zal overtuigen van de schoonheid van dit gebied. Daarna wandelen we langs mooie wandelwegen terug naar ons startpunt.

Neem picnic en drank voor onderweg. Voor de liefhebbers hebben we een tafel gereserveerd om na te genieten in de nabijgelegen brasserie.

Inschrijven op voorhand via www.activecupids.be/kalender Inbegrepen: organisatie van de wandeling Niet inbegrepen: consumpties, picknick

Inschrijven tem 20/8

Verzekering: Active Cupids bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien Active Cupids aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal de verzekering van Active Cupids de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Active Cupids heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten.

Tickets

 • Wandeling Willebroek - man

  € 12,00
  +€ 0,30 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling Willebroek - vrouw

  € 12,00
  +€ 0,30 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page