top of page

zo 02 jul.

|

Kapellen

Spoorfietsen - Kapellen

8 vrouwen en 3 mannen ingeschreven. Wij fietsen over hetzelfde enkel spoor heen en terug met een pauze tussen de heen- en terugrit.

Spoorfietsen - Kapellen

Tijd en locatie

02 jul. 13:30 – 18:00

Kapellen, Fortsteenweg 47, 2950 Kapellen, België

Over het evenement

Het traject Je fietst over hetzelfde enkel spoor heen en terug met een pauze tussen de heen- en terugrit. Eerst trap je zo’n 5 km van Kapellen naar Brasschaat, waar je kan uitrusten, iets kan eten en drinken, of gedurende een uurtje verder op ontdekking kan gaan in de omgeving. Nadien vertrek je in omgekeerde richting opnieuw van Brasschaat naar Kapellen.

1. Kapellen -> Brasschaat duur: ongeveer 60 min

Klaar voor vertrek? Neem plaats op een spoorfiets en trap zo’n 5 km van het vertrekpunt naar het militair vliegveld van Brasschaat. Onderweg fiets je tussen het groen langsheen historische bunkers en over de Antitankgracht. Wie geluk heeft spot onderweg misschien een ree, of wordt vergezeld door vlinders die de spoorfiets gebruiken als rustplaats. Genieten en plezier maken is de boodschap!

2. Pauze aan het militair vliegveld met café “Perron Noord” duur: ongeveer 60 min

Hier neem je even afscheid van de spoorfiets voor een welverdiende pauze. Aan het militair vliegveld kan je in één van de oude militaire gebouwen van Kwartier Noord terecht in de bistro Perron Noord. Op het terras heb je een mooi uitzicht op het vliegveld, waar tijdens het weekend nog actief gevlogen wordt. De allerkleinsten kunnen zich uitleven in het speeltuintje.

3. Brasschaat -> Kapellen Duur: ongeveer 50 min

Annulatie: 

Annuleren is mogelijk tot 3 dagen voor vertrek door een e-mail te sturen naar sportievesingles@hotmail.com. Het betaalde bedrag wordt teruggestort met afhouding van volgende administratiekosten:

 • tot 8 dagen voor vertrek: 5% van het betaalde bedrag
 • tot 3 dagen voor vertrek:  20% van het betaalde bedrag
 • minder dan 3 dagen voor vertrek: geen terugbetaling

Wij hebben gereserveerd voor 20p.

 • Inbegrepen in de prijs: spoorfietsen, begeleiding
 • Niet inbegrepen: dranken, consumpties nadien
 • Inschrijven en annulatie tem 29/6/2023 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering:  Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Spoorfiets - vrouw

  € 19,50

  +€ 0,50 Trans.kost

  € 19,50

  +€ 0,50 Trans.kost

  0

  € 0,00

 • Spoorfiets - man

  € 19,50

  +€ 0,50 Trans.kost

  € 19,50

  +€ 0,50 Trans.kost

  0

  € 0,00

 • Vrijwilliger

  € 0,00

  € 0,00

  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page