top of page

zo 02 jun

|

Sint-Lievens-Houtem

Sint-Lievens-Houtem, Cotthem. Wandeling in de Vlaamse Ardennen, 13km

17 vrouwen en 5 mannen ingeschreven. We trekken onze wandelschoenen aan voor een 13 km lange natuurtocht met vertrek op de markt van Sint-Lievens-Houtem, onder meer bekend van een grote winterjaarmarkt, richting Cotthem.

Sint-Lievens-Houtem, Cotthem. Wandeling in de Vlaamse Ardennen, 13km
Sint-Lievens-Houtem, Cotthem. Wandeling in de Vlaamse Ardennen, 13km

Tijd en locatie

02 jun 2024, 13:30 – 17:30

Sint-Lievens-Houtem, Sint-Lievens-Houtem, België

Over het evenement

Cotthem is een pittoresk gehucht in het landelijke gebied tussen Sint-Lievens-Houtem en Oombergen (Zottegem). Het bestaat uit een twintigtal huizen, waarvan enkele nog uit de 18de eeuw stammen.

Het landschap in en rond Cotthem vormt een geheel van bossen, open kouters met hier en daar een houtkant of holle weg. Het natuurgebied ligt aan een heuvelflank, in een bosrijke omgeving in de vallei van de Cotthembeek en in het lager gelegen meersengebied komen vochtige hakhoutbossen en weiden voor.

Sint-Lievens Houtem was in de Gallo-Romeinse tijd verbonden met een Romeinse heirweg, daar gaan we uiteraard een stukje van bewandelen,… 

We sluiten af in een pand waar in de 17 – 18e eeuw al een uitspanning gevestigd was,.. 

Honden: ja, aan de leiband

Begeleiding: Stefaan

Wandeling van 13km met tussenstop.

Begeleiding : Stefaan. 

Honden mogen mee aan de leiband. 

After hapje en drankje : De Gouden Leeuw

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 29/5/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.
 • Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, enkel voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page