top of page

zo 01 jan

|

Heuvelland

Sfeervolle Nieuwjaarswandeling mét een warm verhaal eindigend vol licht(jes). 12km

19 vrouwen en 12 mannen ingeschreven. 20 mensen blijven om te eten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sfeervolle Nieuwjaarswandeling mét een warm verhaal eindigend vol licht(jes). 12km
Sfeervolle Nieuwjaarswandeling mét een warm verhaal eindigend vol licht(jes). 12km

Tijd en locatie

01 jan 2023, 15:30 – 18:30

Heuvelland, 8951 Heuvelland, België

Over het evenement

1 Januari, een nieuw jaar, nieuwe voornemens, nieuwe vrienden en nieuwe uitdagingen. Ik neem je graag mee op pad in Heuvelland ! Een prachtig en glooiend landschap. Veel verborgen mooie plekjes én fantastische uitzichten.

We wandelen ongeveer 12 km door bossen, langs veldwege, op vlonderpaden en langs de wijngaarden.

We starten in het volle daglicht, genieten van een fantastisch panoramisch uitzicht op de Lettenberg en verkennen de flank van de Kemmelberg in het bos. Een warm verhaal én een klein zelfgemaakt aperitiefje onderweg zorgen voor wat extra energie. We eindigen met sfeervolle lichtjes om samen de laatste kilometers te wandelen op de vlonderpaden, langs de wijngaarden en de velden tot aan onze startplaats terug. (je mag uw lichtje ook zelf meebrengen).

Aan de startpunt, in de warmte, worden we uitgenodigd om de voeten onder tafel te schuiven en kunnen we gezellig samen genieten van een lichte Nieuwjaarsmaaltijd. Je kan kiezen uit Kalkoenstoofpotje met appel, veenbes en kroketjes of Zalmfilet met gestoofd witlof, witte wijnsaus en frietjes. Als dessert volgt er een Nieuwjaarsbuche. Prijs voor de maaltijd is € 25,- (dranken niet inbegrepen).

Zorg voor stevige (waterdichte) wandelschoenen, aangepaste wandelkledij en eventueel wat water voor onderweg !  Tot 1 januari ! Els.

Bij reservatie van de wandeling kan je keuze maken van het gerecht en aanduiden of je blijft voor het dinner. 

Betaling voor het dinner van 25 euro gebeurt voor 25 december aan Els Vanlanduyt op rekeningnummer BE98 4675 2006 6193 met als vermelding : Nieuwjaarsetentje Sportieve Singles.

 • Inbegrepen: begeleiding wandeling, organisatie
 • Niet-inbegrepen: dranken, maaltijd 
 • Inschrijven en annulatie wandeling tem 28/12/22. Inschrijven en annulatie dinner tem 25/12/22 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Heuvelland - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Heuvelland - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page