top of page

zo 25 aug

|

Ternat

Roemrijke kasteelheren van Kruikenburg. Wandeling in Pajottenland.

Wandeling met gids in Pajottenland. 8km.

Roemrijke kasteelheren van Kruikenburg. Wandeling in Pajottenland.
Roemrijke kasteelheren van Kruikenburg. Wandeling in Pajottenland.

Tijd en locatie

25 aug 2024, 15:00 – 17:30 CEST

Ternat, Ternat, België

Over het evenement

Deze prachtige wandeling met gids is 7-8 km lang en slingert zich langs velden, akkers, weiden en wegen in een licht golvend landschap.

Starten doen we aan de Sint Gertrudis  kerk die we een kort bezoek brengen. Via de zeer mooie dreef (buitenopnames Thuis) wandelen we naar Kruikenburg waar we kennismaken  met de vier adellijke families die er vanaf de 12de tot de 20ste eeuw  hebben verbleven en voor altijd met de geschiedenis van het kasteel verbonden blijven.

Nadien maken we verder op de wandeling  nog kennis met een nieuw ontsloten natuurgebied en via een mooi in éér herstelde vijver keren we terug naar onze vertrekplaats.

Aantal km is nog een keer geverifieerd  met de gids en is rond 7-8 km zonder tussenstop.

 • Inbegrepen: gids, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes.
 • Inschrijven en annulatie tem 21/8/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Pajottenland - vrouw

  € 14,60
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
 • Pajottenland - man

  € 14,60
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page