top of page

zo 21 apr

|

Vorselaar

Op zoek naar het landelijke Vorselaar : 14 km

Een tocht door een mooie gemeente met een 13de eeuws kasteel.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Op zoek naar het landelijke Vorselaar : 14 km
Op zoek naar het landelijke Vorselaar : 14 km

Tijd en locatie

21 apr 2024, 13:30 – 17:30

Vorselaar, 2290 Vorselaar, België

Over het evenement

Wat is het geheim van één van de gelukkigste gemeentes van Vlaanderen? Zouden 14 kapelletjes, de vele gehuchten en boerderijen of uitgestrekte velden er iets mee te maken hebben? Of toch een 13de eeuws kasteel en de omliggende bossen of de rol van Vorselaar als rustplaats op de handelsweg van Antwerpen naar Keulen?

Vertrekken doen we aan sportcentrum de dreef in Vorselaar. Na een kort stukje door de bossen voert de weg ons langs de 14 kapelletjes. Kort daarna gaat het landschap over in overwegend velden met her en der een boerderij. Zo komen we uiteindelijk uit aan de rand van de heide bij Berkelhei. Daar leidt een kerkepad langs de bosbeek naar de tussenstop op 9,5 km. De laatste lijn brengt ons naar het Kasteel van de Borrekens en de bossen errond. Eindigen doen we terug aan het sportcentrum van de gemeente Vorselaar.

Achteraf kunnen we iets gaan eten in de Schranshoeve ( 25-35 EUR voor een hoofdschotel) op 700 meter van de aankomstplaats.

Wandeling van 14 km met tussenstop, biljartvlak (in totaal stijgen en dalen we 10 meter) en bij regen een beetje modderig.

Op de wandeling zijn honden niet toegelaten.

Begeleiding: Wim

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: drankjes, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 17/4/2024. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Let op dat Sportieve Singles vzw geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering heeft afgesloten voor de deelnemers; deze verzekering is enkel van toepassing op de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page