top of page

zo 18 aug

|

Ieper

Op stap met de Ieperse Bierambassadeur. Wandeling met gids in Ieper.

De betoverende Westhoek-regio verwelkomt je met open armen om haar rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en boeiende bezienswaardigheden te ontdekken.

Tickets Unavailable
See other events
Op stap met de Ieperse Bierambassadeur. Wandeling met gids in Ieper.
Op stap met de Ieperse Bierambassadeur. Wandeling met gids in Ieper.

Tijd en locatie

18 aug 2024, 15:00 – 17:00

Ieper, Ieper, België

Over het evenement

Ontdek de steden tijdens onze stadswandelingen georganiseerd exclusief voor singles. 

Bart Vermeulen, biersommelier en gepassioneerd verteller, neemt jullie mee op een tocht doorheen het hedendaagse Ieper met één doel. 

Met tientallen plezante anekdotes en historische verhalen zal hij jullie ervan overtuigen dat Ieper wel degelijk een bierstad was en nog steeds is. Ga je mee op biervertelwandeling met Bart of zijn collega’s? En natuurlijk proeven we onderweg ook van het lekkere gerstenat van hier! 

Op stap met de Ieperse Bierambassadeur om 15uur met 1 stop onderweg, en na de wandeling gaan  wij ook iets gaan drinken (dranjes zelf te betalen!). 

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw
 • Niet-inbegrepen: drankjes tijdens de wandeling en nadien. 
 • Inshrijven en annuleren is mogelijk tem 14/8/2024. Na deze datum is annulering niet meer mogelijk en wordt de bijdrage niet terugbetaald. Het exacte adres wordt direct na de registratie verzonden in de bevestigingsmail. Gelieve je e-mail na registratie te controleren, ook in de spamfolder. Als je geen adresinformatie hebt ontvangen, stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. Houd er rekening mee dat op zaterdag of zondag geen e-mails worden beantwoord.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 11,00
  Btw: +€ 0,50 Trans.kost
  Verkoop start op: 16 jun, 13:00
 • Wandeling - man

  € 11,00
  Btw: +€ 0,50 Trans.kost
  Verkoop start op: 16 jun, 13:00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page