top of page

zo 04 jul

|

Wetteren

Op rozen lopen in Wetteren. Sportieve wandeling van 15km.

Wetteren is de bakermat van de rozenteelt. Er zijn nog heel wat plantages en een promotietuin van de provincie Oost-Vlaanderen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Op rozen lopen in Wetteren. Sportieve wandeling van 15km.
Op rozen lopen in Wetteren. Sportieve wandeling van 15km.

Tijd en locatie

04 jul 2021, 14:00 – 18:00

Wetteren, 9230 Wetteren, België

Over het evenement

We vertrekken aan het station van Wetteren (er is gratis parking naast de station parking). Wil je horen over de brand aan het station in juli 2020, de fameuze treinramp die in 2013 wereldnieuws was? We passeren er en brengen het verhaal.

We gaan langs “Den Blakken”, promotietuin voor sierteelt in Wetteren, de warandebossen. Wandel over de duinen in Wetteren, en kom heel wat houtig erfgoed tegen. We wandelen door tot Schellebelle, van het “Kot” en de “Potjesmarkt”. Om dan terug te wandelen tot Wetteren. Hoor daar waarom de gemeente Wetteren in de 19de eeuw een stadhuis en ook een kathedraal kreeg.

We sluiten af met het beste. Deze eindstop moet je meemaken. 

Sportieve wandeling voor de gevorderde wandelaars.

Graag aangeven bij reservatie of je mee gaat iets drinken nadien. Graag alleen reserveren als je zeker bent dat je kan meekomen.

 • Inbegrepen: organisatie, btw 
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien 
 • Inschrijven en annulatie tem 27/6 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wetteren 4/7 - man

  € 12,90
  Uitverkocht
 • Wetteren 4/7 - vrouw

  € 12,90
  Uitverkocht
 • Wetteren 4/7 vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page