top of page

zo 27 nov

|

Ninove

Neigembos. Wandeling in Pajottenland met gids, 5km.

7 vrouwen en 6 mannen ingeschreven. Het Neigembos ligt in het Pajottenland en is iets meer dan 70 hectare groot. De holle wegen hebben een uitgesproken microklimaat en zijn een plezier om door te wandelen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Neigembos. Wandeling in Pajottenland met gids, 5km.
Neigembos. Wandeling in Pajottenland met gids, 5km.

Tijd en locatie

27 nov 2022, 14:00 – 17:00 CET

Ninove, Neigembos, België

Over het evenement

Schrik niet als je plots op en neer blijkt te gaan – het reliëf gaat hier van 20 tot 90 meter verschil. Stap in een wondere wereld vol holle wegen, statige eiken en forse beuken.

Stevige wandelschoenen voorzien. Na de wandeling zoeken wij een plaats om nog iets te gaan drinken.

Carpooling (bij registratie krijg je een vraag of jouw gegevens gedeeld mogen worden voor de carpooling, enkele dagen voor de wandeling sturen wij een e-mail met de gegevens van de mensen om een carpooling te organiseren, de organisatie van de carpooling gebeurt door de deelnemers zelf)

 • Inbegrepen: gids, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem 24/11/22 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Pajottenland - vrouw

  € 15,50
  Btw: +€ 0,62 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Pajottenland - man

  € 15,50
  Btw: +€ 0,62 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page