top of page

zo 11 feb

|

Brakel

Natuurwandeling met geutelingen in de Vlaamse Ardennen met gids. (1)

Tijdens onze geutelingen wandeling neemt de gids jullie mee op sleeptouw langs de meest pittoreske plekjes in de Vlaamse Ardennen.

Tickets zijn niet beschikbaar
Andere evenementen bekijken
Natuurwandeling met geutelingen in de Vlaamse Ardennen met gids. (1)
Natuurwandeling met geutelingen in de Vlaamse Ardennen met gids. (1)

Tijd en locatie

11 feb 2024 13:00 – 15:30

Brakel, Elst, 9660 Brakel, België

Over het evenement

Tijdens onze geutelingenwandeling nemen wij je mee op sleeptouw langs de meest pittoreske plekjes in de Vlaamse Ardennen. Wij wandelen ongeveer 7km zonder stop. Na de wandeling gaan wij richting de Ovenmuseum waar wij kunnen zien hoe de geutelingen gemaakt worden en kunnen wij ze natuurlijk ook proeven (betalen ter plaatse). 

De geuteling is een traditioneel streekproduct uit de Vlaamse Ardennen die lijkt op een dikke, mollige pannenkoek. Ze worden gemaakt alleen in de winter. Meer over geutelingen kom je te weten tijdens onze wandeling.

 • Inbegrepen: begeleiding van een gids, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties, geutelingen, koffie ter plaatse
 • Inschrijven en annulatie tem 7/2/2024. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 14,60
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
  Verkoop start op: 18 dec 17:00
 • Wandeling - man

  € 14,60
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
  Verkoop start op: 18 dec 17:00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page