top of page

zo 12 feb

|

Brakel

Natuurwandeling met geutelingen in de Vlaamse Ardennen met gids.

15 vrouwen en 12 mannen ingeschreven. Tijdens onze geutelingen wandeling nemen wij jullie mee op sleeptouw langs de meest pittoreske plekjes in de Vlaamse Ardennen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Natuurwandeling met geutelingen in de Vlaamse Ardennen met gids.
Natuurwandeling met geutelingen in de Vlaamse Ardennen met gids.

Tijd en locatie

12 feb 2023, 13:50 – 16:30

Brakel, Elst, 9660 Brakel, België

Over het evenement

Tijdens onze geutelingenwandeling nemen wij je mee op sleeptouw langs de meest pittoreske plekjes in de Vlaamse Ardennen. Wij wandelen ongeveer 7km zonder stop. Na de wandeling gaan wij richting de Ovenmuseum waar wij kunnen zien hoe de geutelingen gemaakt worden en kunnen wij ze natuurlijk ook proeven (betalen ter plaatse). 

De geuteling is een traditioneel streekproduct uit de Vlaamse Ardennen die lijkt op een dikke, mollige pannenkoek. Ze worden gemaakt alleen in de winter. Meer over geutelingen kom je te weten tijdens onze wandeling.

 • Inbegrepen: begeleiding van een gids, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties, geutelingen, koffie ter plaatse
 • Inschrijven en annulatie tem 8/2/23. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.
Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Tickets

 • Elst - vrouw

  € 13,90
  Btw: +€ 1,04 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Elst - man

  € 13,90
  Btw: +€ 1,04 Trans.kost
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page