top of page

zo 21 jun

|

Bulskampveld

Natuurwandeling in Bulskampveld (Beernem) - sportieve wandeling

INSCHRIJVINGEN ZIJN GEOPEND. Op deze dagwandeling verkennen we de vagenvuurbossen en het Bulskampveld. De vagevuurbossen bieden een afwisseling aan poelen, weiden dennen- en sparrenbos.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Natuurwandeling in Bulskampveld (Beernem) - sportieve wandeling
Natuurwandeling in Bulskampveld (Beernem) - sportieve wandeling

Tijd en locatie

21 jun 2020, 13:00 – 18:00

Bulskampveld, Bulskampveld, 8020 Oostkamp, België

Over het evenement

Het Bulskampveld  strekte zich vroeger uit tussen Brugge en Gent en was het grootste heidegebied van het Graafschap Vlaanderen. Het was ook de locatie waar de TV-serie ‘De bossen van Vlaanderen’ plaatsvonden rond de beruchte ‘moorden van Beernem’. Maar nu in 2020 hoef je er niet meer te vrezen voor je leven. Dus kom zeker mee wandelen op dit mooi West- Vlaams plekje natuur met afwisseling aan bos, open landschappen en weilanden. 

Extra tip: Deze activiteit is een sportieve dagwandeling dus voorzie aangepast schoeisel aub. Door  weersomstandigheden kan het wandelparcours mogelijks hier en daar wat slijkerig zijn waardoor voldoende stevige en vochtbestendige wandelschoenen sterk aanbevolen zijn. Wees ook voorbereid op een mogelijke lokale regenbui - een waterdichte jas of paraplu is zeker geen overbodige luxe. Uiteraard hopen wij op mooi en droog weer maar een verwittigd en goed voorbereid persoon is er 2 waard.  

De geïnteresseerden kunnen na de wandeling samen nog iets eten of drinken. Aangezien er meer dan voldoende Horeca-zaken zijn in een straal van een 2 km in de buurt van de afspraakplaats kan men na de wandeling nog de keuze maken om mee iets te gaan eten of te drinken. 

Totale wandelafstand: 16 km  Inbegrepen: begeleiding van de wandeling Niet inbegrepen: consumpties

ANNULEREN IS NIET MOGELIJK

Tickets

 • Wandeling 21/6 - vrouwen

  € 12,00
  +€ 0,30 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling 21/6 - mannen

  € 12,00
  +€ 0,30 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling 21/6 - Leden

  Je bent lid, als je in 2019 lid bijdrage hebt betaald

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page