top of page

zo 01 okt

|

Sint-Lievens-Houtem

Natuurtocht in Sint-Lievens-Houtem, Cotthem. 13 km.

We trekken onze wandelschoenen aan voor een 13 km lange natuurtocht met vertrek op de markt van Sint-Lievens-Houtem, onder meer bekend van een grote winterjaarmarkt, richting Cotthem.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Natuurtocht in Sint-Lievens-Houtem, Cotthem. 13 km.
Natuurtocht in Sint-Lievens-Houtem, Cotthem. 13 km.

Tijd en locatie

01 okt 2023, 13:30 – 17:30

Sint-Lievens-Houtem, Sint-Lievens-Houtem, België

Over het evenement

Cotthem is een pittoresk gehucht in het landelijke gebied tussen Sint-Lievens-Houtem en Oombergen (Zottegem). Het bestaat uit een twintigtal huizen, waarvan enkele nog uit de 18de eeuw stammen.

Het landschap in en rond Cotthem vormt een geheel van bossen, open kouters met hier en daar een houtkant of holle weg. Het natuurgebied ligt aan een heuvelflank, in een bosrijke omgeving in de vallei van de Cotthembeek en in het lager gelegen meersengebied komen vochtige hakhoutbossen en weiden voor. Sint-Lievens Houtem was in de Gallo-Romeinse tijd verbonden met een Romeinse heirweg, daar gaan we uiteraard een stukje van bewandelen,…

We sluiten af in een pand waar in de 17 – 18e eeuw al een uitspanning gevestigd was,..

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 27/9/2023 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering:  Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page