top of page

zo 30 jul

|

Kravaalbos

Natuurpracht en gezelligheid in en rond het Kravaalbos. 8km.

Sublieme wandeling in natuurgebied met tijd voor gezelligheid.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Natuurpracht en gezelligheid in en rond het Kravaalbos. 8km.
Natuurpracht en gezelligheid in en rond het Kravaalbos. 8km.

Tijd en locatie

30 jul 2023, 14:30 – 17:00

Kravaalbos, Meldert Dorp, 9310 Aalst, België

Over het evenement

We starten onze tocht in de dorpskern van Meldert, één van de vier Aalsterse deelgemeenten die samen de Faluintjes vormen. Langs een onverhard pad in de velden trekken we naar het Kravaalbos. Na de wereldoorlogen werd dit mooie, heuvelachtige bos heraangeplant. Het is beschermd natuurgebied en een ware natuuroase.

Onderweg, stoppen we voor een drankje in het volkscafé “Bij Stinne”, al meer dan vijftig jaar een gevestigde waarde in Meldert en ook bekend van één van de FC De Kampioenen-films. Op de kaart staan onder andere biertjes van eigen streek. 

We sluiten de middag af in een voormalige brouwerij die is omgebouwd tot een buurtcafé “Hof den Tuitelaar” (naast de parochiekerk Sint-Walburga in Meldert). Het heeft een avontuurlijke tuin waar we heerlijk kunnen ontspannen en genieten van een drankje en/of klein hapje. 

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties
 • Inschrijven en annulatie tem  26/7/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Uitverkocht
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page