top of page

za 03 sep

|

Genk

Nationaal Park Hoge Kempen: THORPARK. 13km

4 vrouwen en 4 mannen ingeschreven. Het Nationaal Park Hoge Kempen, in de Belgische provincie Limburg, is een uniek natuurgebied waar meer dan 5000 ha bos en heide beheerd en beschermd worden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Nationaal Park Hoge Kempen: THORPARK. 13km
Nationaal Park Hoge Kempen: THORPARK. 13km

Tijd en locatie

03 sep 2022, 14:00 – 18:00

Genk, Thor Park, 3600 Genk, België

Over het evenement

Het Nationaal Park Hoge Kempen strekt zich uit over de gemeenten As, Dilsen-Stokkem, Genk, Lanaken, Maasmechelen, Oudsbergen en Zutendaal. 

Op 10 km2  vind je hier bijna alles wat de Hoge Kempen typisch maakt: mijnsteenbergen te midden van heidevelden en dennenbossen, een beekvallei (Stiemerbeek), jeneverbesstruweel (Heiderbos) en landduinen (Klaverberg). Opvallende gebouwen kruiden het landschap: van de voormalige kinderkolonie in As, tot de steenkoolmijn van Waterschei of de mijnkathedraal van Zwartberg. Geen toeval dat dit gebied sinds 2017 deel uitmaakt van het Nationaal Park Hoge Kempen.

Achteraf kan er iets gedronken & gegeten worden in de nabijheid van de startplaats. Thor Terrazza biedt een uitgebreid gamma van eten zoals gastro tapas bites, een gevarieerd aanbod van gegrild vlees, vis en schaaldieren met diverse side dishes.

Om te drinken zijn er verrassende spirits, cocktails en mocktails, wijnen, bieren en frisdranken.

Afstand: ±13 km (aan rustig tempo). 

 • Inbegrepen: begeleiding, organisatie
 • Niet-inbegrepen: consumpties, dinner
 • Inschrijven en annulatie tem 31/8/22 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Thorpark - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Thorpark - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page