top of page

zo 13 aug

|

Stabroek

Moretusbos te Stabroek. Wandeling van 15km.

9 vrouwen en 8 mannen ingeschreven. Moretusbos te Stabroek. Wandeling van 15km.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Moretusbos te Stabroek. Wandeling van 15km.
Moretusbos te Stabroek. Wandeling van 15km.

Tijd en locatie

13 aug 2023, 14:00 – 18:00 CEST

Stabroek, Moretusbos, 2940 Stabroek, België

Over het evenement

Het Moretusbos is een bos en voormalig landgoed vlakbij de dorpen Putte en Stabroek. Het is 77 ha groot. In 1980 werd het voor het publiek opengesteld. Er werden fiets- en wandelpaden aangelegd, wandelroutes bewegwijzerd en er kwam een informatiepaneel. Het bos is net als het theehuis (De Gloriëtte) sinds 1990 beschermd gebied. Het bevat zeer oude dennen en het wordt doorsneden door oude beuken- en eikenlanen. Veel bomen zijn ouder dan 80 jaar.

Het Moretusbos, dat zijn voortzetting vindt in het landgoed Ravenhof te Stabroek, was oorspronkelijk een heidegebied. Het behoorde toe aan de familie Moretus, waarvan de beroemde Antwerpse drukker Jan Moretus een telg was.

De wandeling bestaat uit twee delen van elk ongeveer 8 km, en het is mogelijk enkel het eerste deel mee te wandelen. Na een drankpauze in de Brasserie, wordt daarna het tweede stuk gewandeld over de Huzarenberg en de Geldberg met mooi uitzicht over de omliggende omgeving.

Stevig schoeisel wordt aangeraden, de wandeling is vrijwel vlak, maar kan op bepaalde plaatsen wat modderig zijn.

 Aangezien de wandeling ook bij regen doorgaat is regenkledij een goed idee (wel afhankelijk van de weersverwachting voor die dag).

Achteraf kan er iets gedronken en/of gegeten worden in de Brasserie vlakbij de parking.

 • Inbegrepen: organisatie wandeling, begeleiding door een vrijwilliger
 • Niet-inbegrepen: consumpties, drankjes
 • Inschrijven en annuleren met terugbetaling mogelijk tem 9/8/2023. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Wandeling - vrouw

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.cost
  Verkoop geëindigd op
 • Wandeling - man

  € 7,20
  Btw: +€ 0,55 Trans.cost
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page