top of page

zo 27 aug

|

Herzele

Molenwandeling - wandeling met molenaar in Herzele

10 vrouwen en 6 mannen ingeschreven. Op een schuddende windmolen uit de 17de eeuw luister je naar de geschiedenis van dit ambachtelijk Vlaams erfgoed.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Molenwandeling - wandeling met molenaar in Herzele
Molenwandeling - wandeling met molenaar in Herzele

Tijd en locatie

27 aug 2023, 15:00 – 17:00 CEST

Herzele, Herzele, België

Over het evenement

 Op een schuddende windmolen uit de 17de eeuw luister je naar de geschiedenis van dit ambachtelijk Vlaams erfgoed, beleef je het vakmanschap van de molenaar en verneem je hoe die aan de kwalijke reputatie van dief en vrouwenverleider kwam. De gids, die tegelijk molenaar is, beschrijft de oeroude feodale en economische link tussen kasteelheer, molenaar en brouwer. 

We maken een wandeling doorheen het lieflijke dorp naar de opgeknapte ruïnes van een middeleeuwse waterburcht. Daar genieten wij van een drankje. 

Nadien stappen wij terug naar de molen. 

Tempo  - ontspannen. 5-6km. 

 • Inbegrepen: organisatie, gids, drankje op de burcht (streekbier, frisdrank)
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien
 • Inschrijven en annulatie tem 23/8/23 . Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt verstuurd in de bevestigingsmail onmiddelijk na de registratie. Gelieve jouw e-mail na te kijken na de registratie (ook in spam aub!). Heb je geen adres van samenkomst gekregen stuur dan tijdig een e-mail naar sportievesingles@hotmail.com. (Zaterdag of zondag worden de e-mails niet beantwoord).
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Herzele - vrouw

  € 16,90
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op
 • Herzele - man

  € 16,90
  Btw: +€ 0,90 Trans.kost
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page