top of page

vr 18 jun

|

Haaltert

Molenbeek en natuurgebied Den Dotter, sportieve avondwandeling van 10km

Slechts weinigen zijn vertrouwd met de authentieke landelijkheid van het gebied ten zuidwesten van Aalst. Nochtans wordt het lyrisch bezongen door de Vlaamse bard Jan De Wilde.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Molenbeek en natuurgebied Den Dotter, sportieve avondwandeling van 10km
Molenbeek en natuurgebied Den Dotter, sportieve avondwandeling van 10km

Tijd en locatie

18 jun 2021, 18:30 – 21:10 CEST

Haaltert, 9450 Haaltert, België

Over het evenement

In het hart van dit gebied ligt het 250 ha grote natuurgebied Den Dotter. Het landschap van Den Dotter bestaat uit de vallei van de Molenbeek, enkele zijvalleitjes en landschappelijk waardevolle kouters. Opmerkelijk feit is dat we hier nog maar liefst drie watermolens (weliswaar niet meer actief) aantreffen waaronder de Gotegem- en Engelsmolen. De hele vallei is zowel naar aantal soorten (320) als naar plantenwaardering rijk te noemen.

Trek je stapschoenen aan en ga op avontuur langs de verrassend rijke variatie aan natuurschoon en cultuurhistorisch erfgoed dat deze streek te bieden heeft.

Wandeling zonder tussenstop. Achteraf kan er (uiteraard) nog een pintje gedronken worden. Graag aangeven bij reservatie of je mee gaat iets drinken nadien. Graag alleen reserveren als je zeker bent dat je kan meekomen.

 • Inbegrepen: gids, organisatie, btw 
 • Niet-inbegrepen: consumpties nadien 
 • Inschrijven en annulatie tem 12/6. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren en de bijdrage terug te krijgen. Exact adres wordt meegedeeld na inschrijving.
 • Verzekering: Sportieve Singles vzw bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien onze organisatie aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal onze verzekering de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Sportieve Singles vzw heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten voor de deelnemers, alleen voor de vrijwilligers.

Tickets

 • Haaltert 18/6 - man

  € 12,90
  Uitverkocht
 • Haaltert 18/6 - vrouw

  € 12,90
  Uitverkocht
 • Haaltert - vrijwilliger

  € 0,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page