top of page

do 20 aug

|

LOODS 25 - Brasserie Taverne

Loopsessie voor vrijgezellen Gent 20/8 (1)

Deze activiteit is ideaal voor de actieve en sportieve singles die elkaar willen ontmoeten in een casual en sportieve context.

Registratie is afgesloten
Volgende activiteiten
Loopsessie voor vrijgezellen Gent 20/8 (1)
Loopsessie voor vrijgezellen Gent 20/8 (1)

Tijd en locatie

20 aug 2020, 19:30 – 21:10

LOODS 25 - Brasserie Taverne, Vissersdijk, 9000 Gent, België

Over het evenement

Loop je marathons of ben je recreatieve loper? Elke loper is bij ons welkom om mee te doen aan een gezellige of sportieve loopsessie.  

Wij ontmoeten elkaar aan Loods 25. Na de opwarming gaan wij lopen. Loop je graag alleen? Dat kan. Loop je graag samen met anderen en praat je graag onderweg? Dat kan ook. Wij voorzien hiervoor ongeveer 1,5 uur. Wie sneller klaar is kan stretchen en wachten op de rest. Dus je kiest zelf hoe lang en hoe intensief je loopt. Belangrijk is dat je sportief bezig bent terwijl je nieuwe en gelijkgestemde mensen ontmoet. 

Na de loopsessies voorzien wij tijd om na te praten en kunnen wij iets eten of drinken.  Douches aanwezig op locatie voor 1 EUR/pp. (Douches mogen nog niet gebruikt worden). Voorzie reserve kledij. 

Inschrijving via deze website gratis maar noodzakelijk!

Startplaats: Loods 25 Vissersdijk 1, 9000 GENT

Parkeren: naast Loods 25 of aan Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx, Strandlaan 3, 9000 Gent

Verzekering: Active Cupids bezit een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Indien Active Cupids aansprakelijk wordt bevonden voor een gebeurlijk ongeval tijdens de activiteit zal de verzekering van Active Cupids de kosten dekken, indien niet, zullen de kosten niet gedekt worden. Active Cupids heeft geen sportverzekering of lichamelijke ongevallenverzekering afgesloten.

Tickets

  • Lopen in Gent

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page